Wednesday, August 31, 2011

WHO SAID ANYTHING ABOUT FALL?

Έχετε καταλάβει μάλλον την αδυναμία που έχει αυτό το μπλογκ στις δυναμικές,χαρισματικές,αστείες κοπέλες.Κάπως έτσι είναι και η μετάφραση της λέξης "sassy".

Το καλύτερο απ'όλα όμως,είναι ότι για όσες έχετε διαβάσει εδώ,τουλάχιστον,τις θαυμάζω γιατί έχουν φτάσει εκεί που είναι με σκληρή δουλειά,επιμονή,πείσμα και ένα χαμόγελο μέχρι απέναντι.

Το παραδέχομαι λοιπόν,πάντα θα ξεχωρίζω εδώ όσες είναι έξυπνες εκ-τός από όμορφες.

Τα τελευταία updates αφορούν μια δεσποινίδα που δε σας είχα αναφέρει,αλλά είναι σίγουρα το μέλλον(ναι,κι αυτή).
Ο λόγος για τη Jennifer Lawrence,γεννημένη το 1990,ήδη πρώην υποψήφια για Όσκαρ(για θρίλερ κιόλας),με πολλές ταινίες στα σκαριά,έπαιξε στο X Men και στο The Beaver όπου κανείς δεν είδε λόγω Mel Gibson(μαγκιά της).
Είναι ευγενική,διακριτική,γλυκιά,εύστροφη και πραγματικά πανέμορφη.Όταν λέμε πανέμορφη,εννοούμε ότι είναι 10η στη λίστα του Maxim για τις 100 πιο sexy γυναίκες της χρονιάς.Η Megan Fox και η Σκάρλετ είναι ΜΕΤΑ από κείνην.

(Για να κερδίσει μια ξανθιά το σεβασμό μου,πάει να πει ότι τον αξίζει.Και μόνο ότι δεν είναι ψεύτικη ή ανορεξική,ήταν αρκετό):




Επόμενο νέο για νέες-ωραίες-θεές που όμως είναι φυσιολογικότατα κορίτσια και όχι κωθώνια:

Την άλλη Πέμπτη,8/09 έρχονται στην Αθήνα τα Στρουμφάκιαααααααααααα! Έλα τώρα που δε χαίρεσαι.
Τη φωνή στην πιο ultimate ξανθιά όλων των εποχών,που την θέλει ένα ολόκληρο χωριό ανδρών(το γεγονός ότι δεν είχαν επιλογές δε μας πειράζει,το ότι την έκαναν ξανθιά τα λέει
ό-λα),στην ΣΤΡΟΥΜΦΙΤΑ έδωσε η περυσινή Νούμερο 1 της λίστας του Maxim(φέτος Νο3),τωρινή σύζυγος του μίστερ Ράσελ Μπραντ.Το αληθινό της όνομα,λέει,ήταν Kate Hudson και έτσι αναγκάστηκε να το αλλάξει σε Perry.
Το φόρεμα που έβαλε στην πρεμιέρα,sssso cool.Αγαπώ.



Τέλος,όπως σας είχα γράψει και πριν βγει η λίστα του Maxim,η πιο ωραία γυναίκα του κόσμου αυτή τη στιγμή θεωρείται η Rosie Huntington.(Μέχρι τις 12 του μήνα που θα γίνει ο διαγωνισμός της Miss Universe φαντάζομαι).

Χάρηκα πολύ πολύ λοιπόν όταν έμαθα ότι αυτός που έχει σχέση με τη Rosie εδώ και 2 χρόνια περίπου(πριν γίνει εκείνη διάσημη απ'τους Transformers) είναι ο άντρακλας ο Jason Statham.
Επιτέλους ένα ζευγάρι that makes so much sense.Πήξαμε στα κομπλεξικά ταιριάσματα και στα ζευγαρώματα από το φόβο της μοναξιάς.
Εδώ η λογική του"μα μόνο μαζί θα μπορούσαμε να είμαστε"επιτέλους νίκησε.Άχου τους.



Πολύ φορτσάτο το "φθινόπωρο" από αύριο. Stay tuned για αφιερώματα Σεπτεμβρίου,καλοκαιριού και άλλα τέτοια όμορφα.

Καλή αντάμωση με όσους δεν έχω δει ακόμα.Φιλιά

1 comment:

  1. Ευχάριστο post! :))
    Πολλά φιλιά και σε σένα

    ReplyDelete