Wednesday, August 17, 2011

CHICAS

Η Amy πέθανε.

Η Britney έβαλε dubstep στον καινούριο της δίσκο.

Η Μαριέττα Φαφούτη απ'ότι βλέπω γίνεται η νέα Μόνικα.

Αν είστε κι εσείς λάτρεις του girl power και των κοριτσιών της μουσικής αλλά θέλετε να δείτε καινούρια δυναμικά πρόσωπα στα μουσικά τεκταινόμενα με ωραίες ιδέες,τα νέα έρχονται από τας Ευρώπας και συγκεκριμένα από Σουηδία και Ολλανδία.

Η πρώτη δεσποινίς έχει συνεργαστεί με τους Kings of Leon,τον Kanye West,έχει εμφανιστεί στο show του Jay Leno,έχει γράψει για το σάουντρακ του Twilight και έχει το τραγούδι του καλοκαιριού.

Ιδού το καλύτερο καλοκαιρινό τραγούδι που ακούτε παντού:


Η δεύτερη δεσποινίς είναι η μόνη που έσπασε το ρεκόρ του συγχωρεμένου του MJ στην Ολλανδία.Το άλμπουμ της είχε τις μεγαλύτερες πωλήσεις πέρυσι στη χώρα της και το τραγούδι της "έντυσε"την καμπάνια του Martini.Τί σημασία έχει αυτό;! Μιλάμε για το ποτό του James Bond,helloooo! Για να πειστείτε περισσότερο,στο video clip παίζουν 3 μοντέλα και ένας κούκλος:


Τσεκάρετε και τα υπόλοιπα τραγούδια της,αντί για νοσταλγία και αντιγραφή του παρελθόντος όπως κάνουν άλλοι κι άλλοι,θα δείτε πώς γίνεται να φέρεις το παρελθόν στο παρόν και να το κάνεις μέλλον(κι όποιος κατάλαβε,να ρθει να του σφίξω το χέρι).

No comments:

Post a Comment