Saturday, July 23, 2011

NEWS

Έχουμε και λέμε,σε περίπτωση που περιμένετε να ενημερωθείτε,τα νέα που απασχολούν την Αθήνα(και βάλε)την τελευταία εβδομάδα είναι τα εξής:

-Η νέα μεταγραφή της ΑΕΚ,ο ξανθούλης Γκουντγιόνσεν,στον οποίον βασίζονται για να κατεβάσουν τον Ολυμπιακό από την κορυφή(καλά,ότι πείτε)
-Ο χωρισμός της J.LO απ'τον Μαρκ Άντονι και ο νέος της γκόμενος,ο οποίος παίζει σε ισπανικές σαπουνόπερες και παρόλο που είναι κουκλί,απ'ότι διαβάζω στο διαδίκτυο δεν τον λες και καλόπαιδο(κατηγορείται ότι αποπλάνησε μια ανήλικη)
-Στην Κύπρο γίνονται συνέχεια διαδηλώσεις διαμαρτυρίας για το τραγικό συμβάν με τους 13 νεκρούς και περιμένουν τον πρόεδρό τους να παραιτηθεί,αλλά αυτός δεν έχει παραιτηθεί ακόμα
-Η Αμαλία Μουτούση ως "Μήδεια",ο Χαραλαμπόπουλος περιοδεύει ως "Υπηρέτης δύο Αφεντάδων"και ο Χειλάκης είναι ο "Άμλετ".Θέατρο παντού,κυρίως το καλοκαίρι σου λέει,στην πόλη σας.
-Φυσικά το πιο εκνευριστικό απ'όλα,τα ταξί έχουν απεργία επ'αόριστον γιατί το επάγγελμά τους καλείται να "ανοίξει" και να βγάζουν άδειες περισσότεροι άνθρωποι.
-Η φάτσα του Παπανδρέου που συνάντησε Σαρκοζί,Μέρκελ και προέδρους Ευρωπαϊκής Τράπεζας,κ.λ.π. οι οποίοι μας δάνεισαν μερικά δις ξανά,και οι ελληνικές τράπεζες,λέει,περάσανε όλα τα crash τεστ με μεγάλη επιτυχία(και η φοροδιαφυγή,λέει κάπου αλλού,άλλα τόσα δις,περίεργα μαθηματικά)
-Άνοιξε ένα καινούριο ξενοδοχείο με μπαρ στην ταράτσα του,στην πλατεία Μοναστηρακίου,το "A for Athens"και όλος ο καλός ο κόσμος πάει εκεί(το ξέρω γιατί ήμουν στο ασανσέρ μαζί με τον καλό τον κόσμο).

-Άσχετο:πήγα ένα βράδυ στον υπαίθριο χώρο του Booze και ήρθε η Ματσούκα με πατερίτσες,τέλειο σώμα.Η μία σερβιτόρα(πίσω απ'τη μπάρα,μιας και είναι self service)ήταν Α-ΓΕ-ΝΕ-ΣΤΑ-ΤΗ και ήθελα να κάνω παρατήρηση στο αφεντικό της,τόσο πολύ.Κάθεται λοιπόν η ηθοποιός με το συνοδό της στη μπάρα και μετά από λίγο φύγανε οι άνθρωποι!Άρα ήταν αγενής ακόμα και σε κάποιον διάσημο,δεν έφταιγε η δική μου φάτσα.

Πφφφ..πώς αντιμετωπίζει κανείς τη σοβαροφάνεια των παραπάνω νέων;
Προσωπικά,όπως πάντα,με κάποιες σίγουρες κινήσεις που έχω για να γελάω.Και πιάνουν ακόμα,ευτυχώς.

Όσον αφορά τους προσωπικούς μου ανταποκριτές,
-η Α.γύρισε από Κεφαλλονιά και η παραλία κοντά στο Αργοστόλι ήταν μάπα,για μπάνιο θέλει αμάξι
-ο Σ.και ο Β.είναι Σύβοτα και η περιοχή,είναι από πέρυσι της μόδας
-το ίδιο και οι Παξοί,οι οποίοι είναι ΤΙΓΚΑ μέχρι τέλη καλοκαιριού(κρίση,σου λέει)
-ο Ν.και η Κ.θα πάνε Ζάκυνθο
-η Ε.είναι Πάρο και μας περιμένει απ'ότι έμαθα
-οι περισσότεροι πάνε για κάμπινγκ φέτος:
η Ν.στην Αστυπάλαια,που ήταν οργανωμένο και πέρασε τέλεια,
η Π.στην Ικαρία και θα κάτσει "για όσο περνάει καλά",
ο Γ.στην Αιγιάλη της Αμοργού(στα Κατάπολα ήταν κλειστό) και είδε ότι το νησί ήταν όλο ζευγάρια
η Χ.στην Ελαφόνησο με την παρέα της,θα χαθούν σε έναν επίγειο παράδεισο
οι φίλοι μου οι Θεσσαλονικείς φυσικά θα πάνε στα κάμπινγκ της Χαλκιδικής και ζη-λεύ-ω.

όπως ζηλεύω και το Γ.με τη Α.που πήγαν Δονούσα.

Η Δ.θα πάει Σκύρο,ο Φ.είναι όπως κάθε χρόνο Σκόπελο για 2 μήνες και ένα φιλικό ζευγάρι που παντρεύτηκε αρχές του μήνα είναι Σκιάθο για μήνα του μέλιτος(πάνε κι οι Σποράδες,τις κάλυψα σχεδόν).

Του εξωτερικού τώρα:
Η Β.και η Ε.είναι Σουηδία μέχρι αρχές Αυγούστου,
η Κ.είναι Ισπανία,
η Φ.πήγε Βρυξέλλες και σκέφτεται να πάει και ένα γύρο Ελβετίας ή για Γαλλική Ριβιέρα,
η Β.φεύγει για Αγγλία
η Δ.με τον Χ.επέστρεψαν από Πορτογαλία και περιμένω τα νέα πώς και πώς

Ξέρω ελάχιστους που θα πάνε "στο χωριό".Ίσως δεν πέθανε το αθάνατο ελληνικό καλοκαίρι,όπως νόμιζα.Ποιος ξέρει.

Φέρτε μου κι άλλα νέα,θα χαρώ να μάθω ότι οι παραλίες παραμένουν καθαρές και ότι τα πιο όμορφα νησιά μένουν ανέπαφα από κιτσαριό,κάγκουρες και σκουπίδια.

Υ.Γ.Πού θα πάω εγώ;Καλή ερώτηση...






No comments:

Post a Comment